Over mij

Over mij

Mijn naam is Marloes Vermonden. Ik ben in 2009 afgestudeerd als fysiotherapeut en werk sindsdien in zowel de algemene praktijk/zorg als in de revalidatie. De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in het revalideren van mensen die bekend zijn met een burn-out, niet aangeboren hersenletsel, KANS/RSI en overige onbegrepen pijnklachten.

Mensen waarmee ik werk, voelen vaak dat ze de regie over hun eigen leven kwijtraken. Ik vind het een uitdaging om samen en met een open blik, te bekijken waar de ruimte ligt om in beweging te komen en de regie terug te pakken. 
Tijdens mijn sessies pas ik diverse strategieën toe vanuit Acceptance and Commitment Therapy, Graded Exposure Therapy, Graded Activity Concept, Mindfulness en Motivational Interviewing.


Door mijn jarenlange ervaring in de revalidatie heb ik niet alleen veel medische kennis opgedaan over lichamelijke klachten, maar kijk ik ook verder dan alleen de fysieke beperkingen. Ik hanteer een holistische benadering en vind het belangrijk om vanuit verschillende kanten naar klachten te kijken.

Door de praktijkervaring en mijn eigen burn-out, kan ik mij goed inleven in bepaalde situaties en stimuleer ik om te kijken naar mogelijkheden en kansen in plaats van beperkingen.
Mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij en snijden makkelijk voor hen gevoelige onderwerpen aan. Ik durf daarbij uit te dagen en leer mensen hun grenzen te verleggen.

Door middel van mijn coachingstrajecten zorg ik er voor dat bepaalde gedragspatronen veranderen. Zo ontstaat er ruimte voor herstel en het weer kunnen participeren in de maatschappij.

“Marloes is een ervaren coach die medisch onderlegd is. Ze heeft mij goed geholpen met de klachten die ik ervoer toen ik een hersenschudding had. Ik kon naarmate het traject vorderde, weer beter functioneren en mijn dagelijkse activiteiten uitvoeren, doordat ik inzicht kreeg in de klachten en mijn eigen handelen. Ik heb er veel van geleerd en ben haar zeer dankbaar.”

Emily

“Daar stond ik dan. Van de ene op de andere dag kon ik niks meer. Ik kwam bij Marloes terecht. Zovéél geduld, begrip. Ze sleept je stap voor stap door de moeilijke tijd heen. En het werkt! Ze heeft me veel geleerd en mij gebracht waar ik nu sta. Zonder Marloes was dat nooit gelukt.
Ze is mijn held!”

Jacqueline

Open chat
Stel mij een vraag
Welkom op mijn site. Heb je een vraag over coaching of wil je in contact komen? Stuur mij dan een bericht.